Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ring og hør mere

​Jobopslag - (Er nu besat)

Vi søger 2 dygtige og ambitiøse Junior momskonsulenter til studiejob inden for udenlandsk momsrefusion

VAT Management

VAT Management er en af nordens førende virksomheder indenfor udenlandsk momsrefusion. Vores kunder er primært mellemstore og store nordiske virksomheder, herunder en del C20 virksomheder, industri- og service virksomheder, advokat virksomheder, store revisionsfirmaer, universiteter og en mindre andel små private virksomheder.

VAT Management er en ung, dynamisk og ambitiøs konsulentvirksomhed, som udsprang fra PwC for godt 10 år siden. Vores arbejde består i at få vores den udenlandske moms retur fra vores kunders aktiviteter i udlandet.

Jobbet

Som junior momskonsulent besøger man økonomiafdelingerne hos vores klienter, for at gennemgå deres arkiver med henblik på at finde relevante bilag ifht. udenlandsk moms. Det kræver et trænet øje og en hel del viden og kompetence – noget som vi optræner dig i fra start. På kundeprojekterne arbejder vi som hovedregel i teams, og du vil derfor arbejde sammen med en eller flere erfarne kollegaer. Kundebesøgene er primært i hovedstandsområdet, men rejse aktivitet i ind og udland kan forekomme.

Jobbet består endvidere i efterbehandling af de indsamlede bilag. Det sker på vores kontor i Tuborg Nord - på Strandvejen i Hellerup.

Der må forventes en del rutineprægede arbejdsopgaver i jobbet, men på grund af komplekse regler indenfor udenlandsk momsrefusion, ligger der et stort ansvar i at arbejdsopgaverne udføres korrekt.​

​Vi tilbyder:

  • En fast høj timeløn
  • Et uformelt og ungdommeligt arbejdsmiljø
  • Mulighed for at opbygge og udvide dit professionelle netværk
  • Indsigt i momsregler inden for EU’s momsdirektiver

Vi forventer, at du:

  • Er studerende på en erhvervsøkonomisk eller erhvervssproglig bacheloruddannelse, eller på 1. år af din overbygning
  • Kan arbejde min to hele dage om ugen
  • Er flydende i skrift og tale i dansk og engelsk
  • Er kvik, omhyggelig, præsentabel
  • Er en teamplayer

Hvis du er interesseret og kvalificeret, så send din ansøgning til direktør, Anne-Marie Leopold, (leopold@vatmanagement.com) senest den 12. december 2018. Du er også velkommen til at ringe på telefon 39 10 12 36 for at høre mere om jobbet.

Mantziusvej 2A
2900 Hellerup

CVR-nr.: 26 33 31 80

Tlf: +45 39 10 12 30

Fax: +45 39 10 12 31

E-mail: info@vatmanagement.com